Aanbevolen : Van Gils - Auto opkopers
 Auto Cctv Camera  thumbnail

Auto Cctv Camera

Published Jun 18, 23
1 min read

Table of Contents


Camera Op Auto

De bedoeling was om structureel cameratoezicht aan te pakken, oftewel camera’s die men ergens ophangt of neerzet en die de hele dag die ene plek filmen (camera voor in de auto). Een camera in de hand was het voorbeeld van “niet aangebracht”. Een camera op je hoofd of op je dashboard lijkt me zó vergelijkbaar daarmee. camera voor in de auto.

Wie herkenbaar in beeld is, kan immers met een beroep op zijn privacy of een ander redelijk belang bezwaar maken tegen publicatie - camera voor in de auto. (Niet tegen het maken zelf, alleen tegen publicatie (camera voor in de auto).) Je kunt dat oplossen door mensen uit te blurren of door een betoog waarom het herkenbaar zijn belangrijker is dan de privacy (camera voor in de auto) - camera voor in de auto (camera voor in de auto).

Als Koos Spee je afsnijdt, kom je er wel mee weg denk ik - camera voor in de auto. Een filmpje van een auto zonder herkenbare bestuurder valt niet onder het portretrecht, want een auto is geen portret - camera voor in de auto. (Ja Wim, wel als je een foto van jezelf groot op de achterruit plakt maar dan krijg je weer discussie over het zichtveld vanuit de auto - camera voor in de auto.) Wél kan bij zo’n filmpje het nummerbord herkenbaar in beeld zijn, en een nummerbord is een persoonsgegeven. camera voor in de auto.

Latest Posts

Dagwaarde Auto Bovag

Published Feb 19, 24
4 min read

Stuurslot Auto

Published Feb 05, 24
3 min read

Auto Opkoper Amsterdam

Published Feb 04, 24
6 min read